dissabte, 23 de juliol del 2011

Novè dia a Penyafort!

Això s'acaba...

Avui les emocions han sigut les protagonistes del dia. El dia s'ha aixecat amb feina; començar a recollir coses, començar a fer motxilles, últim dia de piscina...
Tot i això també hem fet el judici per descobrir qui eren els guillots de les colònies (aquells que es lleven a les nits a fer-nos males passades com ara pintar-nos la cara, omplir-nos el pijama de gomets, prendre'ns les sabates....) i els hem tirat a la piscina amb roba!

A la tarda hem fet tanda de dutxes i ens hem posat tots ben guapos i guapes per la festa de "graduació" de l'escola de màgia i bruixeria! Ara ja som oficialment bruixes i bruixots! Ho hem celebrat vestint-nos tots de blanc, símbol de puresa, i hem fet un bon sopar de gala!
A més a més el director Olivellus ens ha dirigit unes paraules i finalment hem descobert el guanyador de la competició entre residències....
ELS BARRITANS!!!!

Finalment hem ballat tots una mica i fins i tot se'ns ha escapat alguna llagrimeta (diem alguna per suavitzar l'escena ;) ) pensant en que tot això s'acaba i en les persones que l'any vinent no compartiran aquests dies amb nosaltres.
Per part nostra això s'acaba. Avui ha estat l'últim dia d'aquesta fantàstica aventura que ens ha portat a conviure entre mags, a aprendre sortilegis, a adonar-nos del que tenim al voltant i a ser una mica més grans. Podem dir que tornem a casa havent crescut una mica, amb una pila d'amics i d'anècdotes a la butxaca i amb molts records que tardarem a oblidar.

Després de tots aquests dies només demanar-vos un petit favor; que no ens oblideu i que sempre porteu La Branca amb vosaltres.

Fins aviat!

Sempre vostres... els monitors.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada