dilluns, 25 de juliol del 2011

Gràcies a tots i totes

Les colònies han acabat i amb elles deu dies de màgia i somriures.
Pels monitors aquestes han estat unes colònies molt especials, on bruixots, varetes i encanteris han fet que aquests dies hagin estat inoblidables. Creiem que per tots els nens i nenes que han i heu participat (ja sigui amb dos o deu dies) també han tingut un significat especial i que heu trobat en l'esplai un lloc on compartir tot allò que teniu.
A la Branca els somnis es fan realitat; podem fer encanteris per fer desaparèixer professors, ens podem amagar sota capes que fan invisible, podem hipnotitzar bruixots dolents i podem fer pocions que aturin el temps. A la Branca els amics duren per sempre i les colònies són records que portem ben endins.
Poder compartir tots aquests moments amb vosaltres ha estat fantàstic i esperem que sempre tingueu un trosset de Branca dins el cor, perquè sabem que amb els anys s'agraeix.

Esperem que per vosaltres tot això signifiqui tant com per nosaltres i que l'esplai sigui alguna cosa més que dissabtes de cinc a set i quatre activitats de nit. Esperem que veieu en l'esplai una forma de vida, una família i un lloc on sempre hi sereu ben rebuts.

I per acabar només desitjar-vos unes bones vacances i que penseu una mica amb nosaltres mentre dibuixeu un somriure al recordar el ball de gala, la nit del terror o l'activitat que vau fer amb el vostre grup.

Gràcies per tot,
Esplai la Branca

2 comentaris:

  1. Les gràcies us les hem de donar nosaltres, tant pares com fills, per la tasca que esteu fent, i que tots sabem que no sempre és fàcil i la quantitat d'hores desinteressades que això comporta.

    I a més, teniu raó, que l'esplai és més que un parell d'hores setmanals. Al final, amb el pas dels anys és una cosa que sempre acaves portant dins.

    Us desitgem a tots unes molt bones i merescudes vacances.

    Apa, doncs, fins Setembre !!!

    ResponElimina
  2. Heu fet una feina molt ben feta. Els nens han tornat molt contents de colònies, es senten molt especials de les aventures que han passat. Cal dir també que ja tornaven molt contents cada dissabte.

    Us estem molt agraïts per la bona tasca que esteu fent i us desitgem molt bones vacances per poder tornar amb les piles ben carregades pel curs vinent!

    ResponElimina